tisdag 24 juli 2012

Soool....


Äntligen fick vi lite efterlängtad sol på våra bleka näsor :)

söndag 22 juli 2012

8 år....


Jäpp, vi har prickat in nästan alla födelsedagar i juli. För ett par dagar sedan var det storebrors tur. En efterlängtad onepiece och en liten hund hade gömt sig i två av paketen.
Sedan var det Legoland (med monsunregn) och lite blandat Danmark- och Tysklandshäng. Nu är vi hemma igen, det var nästan jobbigt att vara bortrest nu när vi äntligen fått flytta in :)

onsdag 11 juli 2012

5 år....


Idag fyller vår fina lilla kille 5 år! Våfflor, bowling och tomatsoppa står på schemat helt enligt födelsegrisens egna önskemål.

måndag 9 juli 2012

Grönskan frodas....


Vår trädgård får leva sitt eget lilla liv. Gillar inte spikraka rabatter ändå :)

söndag 8 juli 2012

Piffningen har småbörjat....


Halva familjestyrkan är och simmar i Vansbro. Jag och Sigge är hemma och njuter av mamma-son-dagar. Igår sågade vi av benen på ett bord - vi var tvugna att ha ngt att ställa vår sushi på när vi skulle äta framför tv´n (vilket vi inte gör när lillebror är hemma...).
Det blev kalasbra. Även ny matta som ligger som en smäck. Soffa beställd - men med leverans i september (!), men den som väntar på ngt gott *jada jada jada*

torsdag 5 juli 2012

Semesterlunk....


Man skulle kunna tro att jag är i full fart med piffandet, men jag är helt slut.
Det tar mer på krafterna än man kan tro med allt - jobb, flytt och spänning inför att allt skall klaffa.
Nu njuter jag och killarna iaf av 6 (sex!!) veckors semester!!

tisdag 3 juli 2012

Nya skåp....


Lite till min sorg kommer vi inte att få plats med alla fina stora gamla skåp. Då får man trösta sig med lite nya, mindre. Detta har jag haft span på länge och nu knep vi ett utställningsex hos Ilva. Kommer att rymma handdukar och lakan. Den uppmärksamme lägger märkt till att det är samma serie som badrumsskåpen - viktigt att matcha, fast gärna lite nonchalant sådär ;)

Ps. Har bl.a. ett vitt gammalt skåp över, kommer på Blocket snart. Om ngn är intresserad så är det bara att maila, adress uppe till höger.

måndag 2 juli 2012

Spelrum....



Vi försöker använda så mkt av våra gamla prylar som det går.
Eftersom killarna har snedtak på sina rum så får det inte plats med några högre sänggavlar. Simsalabim så har mamman byggt om två sängar till 1 säng med två låga gavlar och 1 soffa med två höga gavlar. Ovan ser ni killarnas nya spelrums-soffa. Återvinning när den är som bäst :)